23 december 2011

een helderziende secret santa!

Deze morgen, net voor ik de kindjes wegbracht, werd er aan de deur gebeld. Mijn hart sloeg een tel over, en ja hoor, het was mijn secret santa!


Vier pakjes: eentje voor de zoon, eentje voor de dochter en twee voor mij! Uiteraard moest ik eerst die voor de twee bubbels openen, Sientje stond te trappelen van ongeduld.En blij dat ze is met haar smurfenbeker! Ze moest hem nog snel eens testen voor ze naar school ging. En Fonske heeft zijn knijpmannetje eens goed platgeknuffeld :D

En dan... mijn cadeautjes...

Het eerste pak:


Een pracht van een sjaal! Zo lang, zo zacht, zo warm, zo moooooi! En hoe wist mijn secret santa trouwens dat ik een sjaalverslaving heb??

En dan het tweede pak, nu was ik echt volledig in extase...AAAAAAAAAHHH!!! Maar liefst 6 (!) schitterende lapjes retrostof!! Hier ben ik echt zo blij mee! En dat zijn er nu echt eens 6 die ik één voor één zelf zou kiezen! Hoe helderziende kun je zijn??

Heel erg bedankt, secret santa, you've made my day month!

3 opmerkingen:

  1. Da's heel graag gedaan!
    Ik ben blij dat het pak eindelijk toegekomen is, want ik begon al lichtjes te panikeren na 5 dagen. Maar ik ben nog blijer om te horen dat je zo tevreden bent met je cadeautjes :-)
    Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen