13 juli 2013

menina

Klein Sientje mocht voor de allereerste keer naar een verjaardagsfeestje. Om haar cadeau'tjes in een mooie verpakking te steken, maakte ik de menina uit Zo Geknipt. En ik moet zeggen, dat is echt een leuk sjakoske! Het moet de eerste keer zijn dat ik iets met spijt in het hart afgeef. Je weet ook niet hoe zo'n 5-jarige met je met veel liefde genaaid tasje gaat omgaan, eh? De kans is groot dat het nu al ergens in een hoek ligt te verkommeren... *snif* Ofwel huppelt ze er dag in dat uit vrolijk mee rond, ja ja, laten we dat beeld maar in ons hoofd houden :)
8 opmerkingen:

 1. Een vijfjarige zal dat tasje heel erg koesteren ! (mijn vijfjarig nichtje deed dat ook hoor !) Vertrouw daar maar op !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, herkenbaar de twijfel of het tasje wel goed behandeld zal worden, ga idd maar uit van je laatste gedachte :-) Te mooi om in een hoekske te belanden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. héél mooi, een schoon stofke trouwens! Ik vind het zalig om naar te kijken zie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mijn naaitas gemaakt uit dat stofje. Voor de buurvrouw die op m'n poezen paste heb ik ook een tas gemaakt...ik durf die niet goed afgeven, mss is ze er helemaal niet blij mee... dus ik begrijp je gevoel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze huppelt er vast en zeker mee rond, zou ik ook doen, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je had het al gezien dacht ik he, maar ik heb je genomineerd voor de sunshine award, kijk maar eens op deze post:

  http://naaistaart.blogspot.be/2013/07/the-liebster-award-en-sunshine-award.html

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen