22 december 2012

eindelijk... een stoffenkast

Voor ik zelf blogde - maar wel al blogs las - deed er zo'n stokje de ronde waarbij iedereen z'n stoffenverzameling liet zien. Fantastisch vond ik dat, om zo te kunnen meeneuzen :) Tot voor kort werden al mijn stofjes gewoon onderaan mijn kleerkast geprest. En nu - Oh Joy! - heb ik een stoffenkast! Uiteraard wil ik dat met jullie delen!

Onbegrijpelijk hoe ik al mijn stof in die kleerkast kreeg. En nu pas is duidelijk dat ik mijn voorraad wel eens mag "opnaaien" voor ik nog eens stofshop. Maar ja, dat is zo moeilijk eh...

Zie eens hoe netjes!


Linnen, voeringstoffen, "kotjes", tulle en nog wat vanalles...


Katoen...


Tricot...


Badstof, nicky velours, effen tricot...


Canvas, gabardine, ribjes en winterstofjes...


En toch minstens 1 keer per dag ga ik voor die kast gaan kwijlen... Er zijn ergere dingen dan een stoffenverslaving :)

En nu zou het natuurlijk fantastisch zijn moesten jullie massaal jullie stoffenkast gaan tonen eh. Ik voyeur zelf ook heel graag ;) Het is aan jullie...

14 opmerkingen:

 1. Oei dan moet ik echt eerst opruimen...mijn stoffenkast is nu niet voor gevoelige kijkers...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb drie curverbakken... bij gebrek aan een mooie stoffenkast en ruimte voor een kast..
  1 bak tricot, 1 bak katoen, 1 bak, overige lappen en owja 1 hele grote afsluitbare wasmand vol met reststukjes.... Niks leuks aan om te zien, maar daarom kwijl ik ook even mee bij jouw kast! Liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook bakken van "den Action" . Mocht ik zo'n kast hebben, ik zou ook kwijlen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een kast, helaas niet zo geordend als bij jou, maar daar gaan we werk van maken want ik word jaloers van jouw verzameling! Stuur je me nog jouw adres door? Fijne feesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een verzameling ;-). Ik heb ook een stoffenkast en in't begin was die schoontjes geordend, maar nu ... Help ... Misschien eens werk van maken in de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wat een geweldige kast! Daar kan ik ook wel voor staan kwijlen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De mijne is momenteel niet toonbaar, de helft ligt gewoon in stapeltjes op de grond ... Maar als ik ooit opruim krijgen jullie de première! Jouw collectie ziet er geweldig uit trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, dat is nog eens een mooie verzameling stoffen zeg! Ik ga mijn stoffenkast nu nog niet tonen. Die ziet er van binnen namelijk uit alsof er een orkaan doorheen is gegaan... Gelukkig is het nu vakantie dus ik hoop komende week een beetje orde te kunnen scheppen in de chaos :) Geniet van je mooie stoffenkast!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amai, dat is nog eens een verzameling mooie stoffen!!! Ik heb een halve stoffenkast, halve boekenkast. Dat is al een begin, he. Ik kan dat alleen niet zo opgeruimd houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn stof zit voorlopig ook nog in een valies en schuiven gepropt :-) Fijn die kast én wat een voorraad! Ik zou me ook al amuseren met er elke dag gaan voor te staan en inderdaad, te kwijlen :-) Veel plezier ermee! Prettige feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja watte,keuze genoeg zou ik zeggen.zalig hé,om die zo te zien liggen,heb er zelf deugd van om jou kast zo ordelijk te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, jij hebt ook prachtige stoffen liggen! Ik ga dit weekend een oude kast ophalen bij de oma en dan kan ik de stapel ook mooi in de kast leggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oooh....ik heb daar verschillende mooie stofjes zien liggen!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen